Bedrijfswagen betimmering

Al 30 jaar expert in het ombouwen van bedrijfswagens

Dé specialist in bedrijfswagen betimmering

Transcare Solutions biedt bedrijfswagen betimmering die verder gaat dan alleen organisatie en efficiëntie. Wij denken in oplossingen voor de bescherming van de schuifdeuren, achterkleppen- en deur en wielbeschermers van uw voertuig. De producten zijn gericht op het waarborgen van de veiligheid en het behoud van de bedrijfswagen.

 • 30 jaar ervaring
 • Bedrijfswagen inrichting op maat
 • Levering & installatie
 • Eigen ontwikkeling en productie
interieur bedrijfsinrichting voor transcare

Bedrijfswagen betimmering

Transcare Solutions biedt bedrijfswagen betimmering die verder gaat dan alleen organisatie en efficiëntie. Wij denken in oplossingen voor de bescherming van de schuifdeuren, achterkleppen- en deur en wielbeschermers van uw voertuig.

 • 30 jaar ervaring
 • Levering & installatie
 • Eigen ontwikkeling en productie

Betimmering

Voor de eigenaren van een Volkswagen Transporter, Mercedes Vito of Renault Trafic, biedt Transcare Solutions betimmering oplossingen voor het beschermen van uw vloer, schuifdeuren en of achterklep/-deur. De op maat gemaakte betimmering bevat duurzame materialen en panelen die nauwkeurig zijn ontworpen om deze kwetsbare delen te beschermen. De levensduur van uw voertuig wordt verlengd doordat de betimmering slijtage en andere beschadigingen tijdens het laden en lossen voorkomt.

POPULAIRE PRODUCT CATEGRORIEËN

Bij Transcare Solutions gaan we verder dan betimmering voor uw bedrijfswagen. Onze focus ligt op kwaliteit en maatwerk. We bieden oplossingen die nauw aansluiten bij uw zakelijke behoeften.

Laadvloeren (29)

Grijskenteken (71)

Dubbelcabine (17)

Comfortwanden (20)

Alles voor uw bedrijfswagen

Bij Transcare Solutions gaan we verder dan betimmering voor uw bedrijfswagen. Onze focus ligt op kwaliteit en maatwerk. We bieden oplossingen die nauw aansluiten bij uw zakelijke behoeften. Of het nu gaat om comfortwanden of op maat gemaakte interieurs, wij streven naar perfectie voor uw bedrijfsactiviteiten. Geen standaardoplossingen, maar aandacht voor uw unieke visie. Heeft u specifieke wensen voor uw voertuig? Neem contact met ons op en we helpen u graag!

Grijskenteken (71)

Laadvloeren (29)

Dubbelcabine (17)

Comfortwanden (20)

Specifieke vraag over uw bedrijfswagen? Neem contact met ons op!

Wielkastbescherming

Wilt u geen volledige laadruimte betimmering? Dan kunt u er ook voor kiezen om wielkastbescherming los aan te schaffen. Wij bieden dit aan voor verschillende modellen en merken, waaronder Fiat, Peugeot, Volkswagen, Man TGE, Mercedes, Opel en Renault. Het biedt extra bescherming aan uw voertuig en het verminderd geluid. Daarnaast is de wielkast gemakkelijk in onderhoud.

Voordelen van bedrijfsbus betimmering

 1. Organisatie en efficiëntie: Met bedrijfswagen betimmering kan uw voertuig een ruimte worden waarin gereedschap en benodigdheden georganiseerd opgeslagen kunnen worden.
 2.  Duurzaamheid: Door betimmering worden de beschadigingen aan uw voertuig geminimaliseerd. Dit draagt bij aan de duurzaamheid van uw voertuig op de lange termijn.
 3. Veiligheid: De kwetsbare delen worden beschermt door de betimmering van Transcare Solutions.
 4. Professionele uitstraling: Voor klanten oogt het professioneler als uw bedrijfswagen goed en netjes ingedeeld is.

Heeft u vragen over betimmering in uw voertuig? Aarzel niet om contact met ons op te nemen als u ergens over twijfelt!

BESPREEK DE MOGELIJKHEDEN VOOR UW BEDRIJFSWAGEN

 • Snel een reactie
 • Advies op maat
 • Veel mogelijkheden
 • Passend bij uw wensen en auto

BESPREEK DE MOGELIJKHEDEN VOOR UW BEDRIJFSWAGEN

 • Snel een reactie
 • Advies op maat
 • Veel mogelijkheden
 • Passend bij uw wensen en auto
inrichting bedrijfswagen voor transcare

Waarom Transcare solution?

Transcare Solutions onderscheidt zich door toewijding aan onze hoge kwaliteit bedrijfswagen betimmering. Wij denken in oplossingen om uw bedrijfsprocessen efficiënter en innovatiever te maken. Wij leggen de nadruk op bescherming en veiligheid aan uw voertuig. Door hoogwaardige kwaliteit te combineren met vakmanschap garanderen wij niet alleen duurzaamheid maar ook functionaliteit. Bent u benieuwd naar onze kernwaarden? Lees hier meer over ons als bedrijf.

Heeft u ergens vragen over? Stel ze allemaal! Wij staan klaar om al uw vragen te beantwoorden. Daarnaast geven wij ook advies op maat en bieden wij montageservice.

Stel een vraag een ons

Heeft u een vraag over ons aanbod, een specifieke wens voor uw bedrijfswagen inrichting of een opmerking over onze webshop? Kom in contact met Transcare Solutions via onderstaand formulier. We streven ernaar om binnen 24 uur te reageren.

Naam(Vereist)

KENNIS

KWALITEIT

SNELHEID

PRIJS

ONTWIKKELING