Bedrijfswagen inrichting

Al 30 jaar expert in het ombouwen van bedrijfswagens

Dé specialist in bedrijfswagen inrichting

Bent u op zoek naar de perfecte bedrijfswagen inrichting? Dan bent u bij Transcare solution aan het juiste adres! Of u nu een kleine ondernemer bent die een enkele bedrijfswagen heeft of een grote onderneming met een uitgebreid wagenpark. Wij hebben de kennis en de middelen om uw bedrijf naar een hoger niveau te tillen. Daarnaast zijn wij zeer flexibel! U kunt er voor kiezen om de inrichting zelf erin te bouwen of het door ons te laten doen.

Bovendien zijn wij dealer van StoreVanNederland. Hierdoor kunnen wij passende en op maat gemaakte inrichtingen leveren voor diverse bedrijfswagens. Heeft u hier vragen over? Aarzel niet om contact met ons op te nemen!

 • 30 jaar ervaring
 • Bedrijfswagen inrichting op maat
 • Levering & installatie
 • Eigen ontwikkeling en productie
interieur-bedrijfsinrichting-voor-transcare

Alles voor uw bedrijfswagen inrichting

Op zoek naar de perfecte bedrijfswagen inrichting? Bij Transcare solution bent u aan het juiste adres! Of u nu een kleine ondernemer bent die een enkele bedrijfswagen heeft of een grote onderneming met een uitgebreid wagenpark. Met de juiste kennis en de middelen kunnen wij jouw bedrijf naar een hoger niveau tillen. Wij zijn ook zeer flexibel! U heeft de keuze om de inrichting zelf erin te bouwen of u kunt het door ons laten doen.

Bovendien zijn wij dealer van StoreVanNederland. Hierdoor kunnen wij passende en op maat gemaakte inrichtingen leveren voor diverse bedrijfswagens. Heeft u hier vragen over? Aarzel niet om contact met ons op te nemen!

 • 30 jaar ervaring
 • Levering & installatie
 • Eigen ontwikkeling en productie

Bedrijfswagen inrichting op maat

Als dealer van StoreVanNederland bieden wij praktische en op maat gemaakte bedrijfswagen inrichtingen die perfect aansluiten bij de behoeften van uw bedrijf. Onze oplossingen helpen u om de ruimte in uw bedrijfswagen optimaal te benutten, met slimme opbergmogelijkheden en duurzame materialen. Of u nu extra rekken, lades of een werkbank nodig heeft, wij zorgen voor een efficiënte en georganiseerde inrichting die uw werkdag vergemakkelijkt.

De producten onderscheiden zich door hun robuustheid en lichtgewicht constructie, vergelijkbaar met de combinatie van staal en aluminium. Ze zijn vervaardigd uit doos- en kokerprofielen, net zoals uw bedrijfswagen. Dankzij een verzinkte en dompelbad gecoate afwerking bieden ze uitstekende duurzaamheid en bescherming. Deze inrichtingen zijn niet alleen voordeliger, maar ook duurzamer dan veel andere topmerken. Bovendien worden alle systemen en montages gecertificeerd en geleverd met een garantie van 8 jaar.

Bent u benieuwd naar het aanbod en wilt u graag meer informatie? Bekijk het overzichtscatalogus. Heeft u interesse? Neem vrijblijvend contact met ons op!

lades kasten bedrijfswagen inrichting
Bouwpakket inrichting bedrijfswagen
Bestelwagen inrichting transcare
inrichting bedrijfswagen StoreVanNederland

Alles voor jouw bedrijfswagen

Naast kasten, lades en overige accessoires biedt TransCare Solutions u nog meer voor het verbeteren van uw bedrijfswagen. Tussenschotten en laadvloeren voor de inrichting van bedrijfswagens bieden verschillende voordelen. Het is belangrijk om de specifieke behoeften en voorschriften van uw bedrijf en branche in overweging te nemen bij het beslissen of dit een zinvolle investering is. We gaan verder dan standaardoplossingen en bieden maatwerk dat perfect aansluit op uw bedrijfsactiviteiten. Als u een specifieke wens hebt voor uw voertuig kunt u altijd contact met ons opnemen.

Tussenschot (19)

Betimmering (6)

Laadvloeren (29)

Dubbelcabine (17)

POPULAIRE PRODUCT CATEGRORIEËN

TransCare Solutions biedt je alles voor het verbeteren van je bedrijfswagen. We gaan verder dan standaardoplossingen en bieden maatwerk dat perfect aansluit op je bedrijfsactiviteiten. Als je een specifieke wens hebt voor jouw voertuig kan je altijd contact met ons opnemen.

Tussenschot (19)

Laadvloeren (29)

Dubbelcabine (17)

Betimmering (6)

Specifieke vraag over uw bedrijfswagen? Neem contact met ons op!

Laadvloeren

Optimaliseer uw bedrijfswagen inrichting met laadvloeren van Transcare Solution. Wij bieden laadvloeren aan voor verschillende modellen en merken, waaronder Volkswagen, Mercedes, Fiat, Dacia, Citroën en Renault. Onze laadvloeren worden voor u op maat gemaakt zodat het perfect aansluit bij uw bestelwagen. U beschermt op deze manier niet alleen uw voertuig maar u kunt ook efficiënter te werk gaan. De vloer vormt ook de basis wanneer u kasten voor bijvoorbeeld gereedschappen of andere materialen wilt installeren. Bekijk ons assortiment laadvloeren.

Tussenschot

Upgrade het interieur van uw bedrijfswagen met een tussenschot van Transcare Solution. De wanden zijn ontworpen voor een optimale rijervaring en bieden verschillende voordelen, waaronder geluidisolatie en temperatuurregulatie. Maak van uw bedrijfswagen een comfortabele en functionele werkplek. Wilt u ook een stijlvol design in uw wagen? Wij bieden tussenschotten voor verschillende modellen en merken, waaronder merken als Mercedes, Volkswagen, Toyota, Renault. Voor een volledig overzicht van ons aanbod voor andere merken, neem gerust een kijkje in ons assortiment.

Voordelen bedrijfswagen inrichting

Een bedrijfswagen inrichting biedt meerdere voordelen, zoals; 

 • Verhoogde productiviteit: Wanneer alle benodigde materialen sneller gevonden kunnen worden kunt u veel efficiënter werken. Dit leidt tot een verhoogde productiviteit en waarbij uw bedrijf winstgevender kan opereren. 
 • Efficiënt ruimte gebruik: Een op maat gemaakte bedrijfswagen optimaliseert de beschikbare ruimte.  Alle benodigde gereedschappen, apparatuur en materialen kunnen efficiënt worden georganiseerd en opgeslagen.
 • Professionele uitstraling: Het straalt professionaliteit uit naar klanten als het bedrijfsvoertuig georganiseerd is. 
 • Veiligheid: Het zorgt voor een veilige werkomgeving wanneer alle benodigdheden goed worden opgeborgen.

BESPREEK DE MOGELIJKHEDEN VOOR UW BEDRIJFSWAGEN

 • Snel een reactie
 • Advies op maat
 • Veel mogelijkheden
 • Passend bij uw wensen en auto

BESPREEK DE MOGELIJKHEDEN VOOR UW BEDRIJFSWAGEN

 • Snel een reactie
 • Advies op maat
 • Veel mogelijkheden
 • Passend bij uw wensen en auto
inrichting bedrijfswagen voor transcare

Waarom Transcare solution?

 • Maatwerk: Met onze ervaring in bedrijfswagen inrichting begrijpen we de unieke behoeften van diverse bedrijven en industrieën. We gaan verder dan standaardoplossingen en bieden maatwerk dat perfect aansluit op uw bedrijfsactiviteiten. Wij begrijpen dat elk bedrijf andere behoeftes heeft. Of het nu gaat om een specifieke branche, grootte van het bedrijf of bijzondere vereisten. Onze ervaring staat garant voor inzichtelijke oplossingen die het verschil maken.
 • Duurzame kwaliteit: Bij Transcare Solution zetten we in op duurzaamheid en hoogwaardige kwaliteit. Hierbij wordt gebruik gemaakt van hoogwaardige en milieuvriendelijke materialen.
 • Uw tevredenheid, onze prioriteit: Uw tevredenheid staat centraal bij alles wat we doen. We luisteren naar uw behoeften en bieden deskundige begeleiding. Wij zijn een toegewijde partner die net dat stapje verder gaat om uw bedrijfswagen optimaal in te richten.

Stel een vraag een ons

Heeft u een vraag over ons aanbod, een specifieke wens voor uw bedrijfswagen inrichting of een opmerking over onze webshop? Kom in contact met Transcare Solutions via onderstaand formulier. We streven ernaar om binnen 24 uur te reageren.

Naam(Vereist)

KENNIS

KWALITEIT

SNELHEID

PRIJS

ONTWIKKELING