Betimmering voor uw bus

Al 30 jaar expert in het ombouwen van bedrijfswagens

Dé specialist in bus betimmering

Bedrijfswagens vormen de ruggengraat van diverse bedrijfsactiviteiten, waarbij mobiliteit en functionaliteit van essentieel belang zijn. Het optimaliseren van deze voertuigen gaat verder dan enkel het vervoeren van goederen; het omvat ook het beschermen van de laadruimte en het maximaliseren van de functionaliteit. Bij Transcare Solutions streven we ernaar deze essentiële aspecten te verbeteren door betimmering voor uw bus aan te bieden die niet alleen bescherming biedt, maar ook de efficiëntie van uw bedrijfswagen verhoogt.

 • 30 jaar ervaring
 • Bedrijfswagen inrichting op maat
 • Levering & installatie
 • Eigen ontwikkeling en productie
interieur bedrijfsinrichting voor transcare

Betimmering voor uw bus

Bedrijfswagens vormen de ruggengraat van diverse bedrijfsactiviteiten, waarbij mobiliteit en functionaliteit van essentieel belang zijn. Het optimaliseren van deze voertuigen gaat verder dan enkel het vervoeren van goederen. Het omvat ook het beschermen van de laadruimte en het maximaliseren van de functionaliteit. Voor een professionele betimmering voor uw bus bent u bij Transcare Solutions aan het juiste adres!

 • 30 jaar ervaring
 • Levering & installatie
 • Eigen ontwikkeling en productie

Betimmering

Bus betimmering bestaat uit meer dan alleen bescherming. Het gaat ook om het optimaliseren van functionaliteit en professionele uitstraling. Een stevige betonplex vloer, meestal 9 mm dik met een antisliplaag, is een standaardkeuze bij Transcare Solutions. Deze vloer biedt duurzaamheid en verhoogt de veiligheid tijdens het laden en lossen, zelfs onder uitdagende omstandigheden.

Daarnaast voegen we zwarte aluminium instaplijsten toe bij zowel de schuifdeur als de achterdeuren. Dit zorgt niet alleen voor een strakke afwerking, maar versterkt ook de duurzaamheid van de vloer. Hierdoor is uw bedrijfswagen niet alleen functioneel, maar straalt het professionaliteit uit naar de klant. Het is ook mogelijk dat hetzelfde materiaal voor de wielkastbetimmering wordt gebruikt. Heeft u een Volkswagen Transporter, Mercedes Vito of Renault Trafic ? Bekijk hieronder ons aanbod! 

POPULAIRE PRODUCT CATEGRORIEËN

Voor verschillende type bedrijfswagens presenteren wij een uitgebreid aanbod aan opties om de laadruimte te beschermen en optimaliseren. Denk aan een tussenschot, dubbele cabine, losse laadvloeren en grijs kenteken.

Tussenschot (19)

Laadvloeren (29)

Grijskenteken (71)

Dubbelcabine (17)

Alles voor uw bedrijfswagen

Voor verschillende type bedrijfswagens presenteren wij een uitgebreid aanbod aan opties om de laadruimte te beschermen en optimaliseren. Denk aan een tussenschot, dat zorgt voor een aangenamere omgeving en een dubbele cabine die zowel ruimte voor lading als voor passagiers bieden. Daarnaast bieden wij ook laadvloeren los aan. Hierdoor kunt u de laadruimte aanpassen zoals u dat wilt. Uw bedrijfswagen sluit hierdoor perfect aan bij uw specifieke behoeften. Een vloer vormt ook de basis wanneer u besluit een kastenwand te willen plaatsen.

Voertuigen met een grijs kenteken zijn bedoeld voor zakelijk gebruik en hebben fiscale voordelen. Het grijze kenteken vereist specifieke inrichting en aanpassingen om te voldoen aan de regelgeving en eisen die hieraan verbonden zijn. Bij Transcare Solutions begrijpen we de complexiteit van het grijs kenteken en bieden we oplossingen en inrichtingen die voldoen aan deze specifieke voorschriften. Tegelijkertijd streven wij ernaar de functionaliteit en efficiëntie van het voertuig te maximaliseren.

Tussenschot (19)

Grijskenteken (71)

Dubbelcabine (17)

Laadvloeren (29)

Specifieke vraag over uw bedrijfswagen? Neem contact met ons op!

Wielkastbescherming

Wij bieden ook losse wielkastbescherming aan voor verschillende modellen en merken, waaronder Fiat, Peugeot, Volkswagen, Man TGE, Mercedes, Opel en Renault. Tijdens het transporteren van goederen kunnen de wielkasten beschadigd raken door slijtage en lading verschuivingen. De wielkastbescherming van Transcare Solutions voor bedrijfswagen inrichtingen bieden de oplossing om deze delen te beschermen. Naast de bescherming is het ook geluidsreducerend.

De voordelen van betimmering voor uw bus

Er zitten verschillende voordelen aan betimmering voor uw bus zoals:

 1. Veiligheid en duurzaamheid: Door gebruik te maken van hoogwaardige materialen en stevige constructies wordt de duurzaamheid van het interieur verhoogd. Daarnaast biedt het veiligheid wanneer alle goederen goed bevestigd kunnen worden.
 2. Efficiënt ruimtegebruik: Betimmering voor uw bus biedt de mogelijkheid om de beschikbare ruimte optimaal te benutten. Een ruimte die georganiseerd ingedeeld kan worden zorgt voor efficiënt ruimtegebruik.
 3. Professionele uitstraling: Het straalt professionaliteit uit naar de klanten wanneer u bedrijfswagen er netjes en georganiseerd uitziet.

Heeft u vragen over bus betimmering? Aarzel niet om contact met ons op te nemen als u ergens over twijfelt!

BESPREEK DE MOGELIJKHEDEN VOOR UW BEDRIJFSWAGEN

 • Snel een reactie
 • Advies op maat
 • Veel mogelijkheden
 • Passend bij uw wensen en auto

BESPREEK DE MOGELIJKHEDEN VOOR UW BEDRIJFSWAGEN

 • Snel een reactie
 • Advies op maat
 • Veel mogelijkheden
 • Passend bij uw wensen en auto

Stel een vraag aan ons

Heeft u een vraag over ons aanbod, een specifieke wens voor uw bedrijfswagen inrichting of een opmerking over onze webshop? Kom in contact met Transcare Solutions via onderstaand formulier. We streven ernaar om binnen 24 uur te reageren.

Naam(Vereist)

KENNIS

KWALITEIT

SNELHEID

PRIJS

ONTWIKKELING