Laadruimte bekleding

Al 30 jaar expert in het ombouwen van bedrijfswagens

Dé specialist in laadruimte bekleding

Bent u op zoek naar de juiste bescherming voor uw laadruimte? Dan bent u bij Transcare Solutions aan het juiste adres. Wij bezitten de expertise om de laadruimte van uw bus te optimaliseren. Ons streven is het voorzien van hoogwaardige kwaliteit laadruimte bekleding. De bescherming draagt niet alleen bij aan de efficiëntie maar ook aan de uitstraling van uw bedrijfswagen.

 • 30 jaar ervaring
 • Bedrijfswagen inrichting op maat
 • Levering & installatie
 • Eigen ontwikkeling en productie
Laadvloer voor bedrijfswagen inrichting

Laadruimte bekleding voor uw bestelwagen

Bent u op zoek naar de juiste bescherming voor uw laadruimte? Dan bent u bij Transcare Solution aan het juiste adres. Wij bezitten de expertise om de laadruimte van uw bus te optimaliseren. Ons streven is het voorzien van hoogwaardige kwaliteit laadruimte bekleding. De bescherming draagt niet alleen bij aan de efficiëntie maar ook aan de uitstraling van uw bedrijfswagen.

 • 30 jaar ervaring
 • Levering & installatie
 • Eigen ontwikkeling en productie

Laadvloer voor uw bestelwagen

Om te beginnen kunt u uw bus bekleden met een laadvloer. Deze vloer zorgt ervoor dat uw diverse ladingen veilig en stabiel kunt transporteren. Daarnaast vormt het de basis wanneer u besluit een kastenwand te willen plaatsen.

Onze laadvloeren zijn gemaakt van betonplex. Dit materiaal staat bekend om de gebruiksvriendelijkheid. Het is makkelijk in onderhoud en water- en vochtbestendig. Doordat er geen schimmel zal ontstaan kunt u lang gebruik maken van de vloer. Tevens bevat het een anti-sliplaag. Dit zorgt ervoor dat de lading niet tot zo min mogelijk schuift.

Specifieke vraag over uw bedrijfswagen? Neem contact met ons op!

Laadruimte betimmering

Het betimmeren van de laadruimte in uw bedrijfswagen is cruciaal om de binnenkant effectief te organiseren en duurzaam te beschermen. Dit geldt met name voor de zijwanden en deuren. Een goede betimmering beschermt niet alleen tegen schade tijdens het vervoer, maar zorgt ook voor een professionele uitstraling. Het is belangrijk om aandacht te besteden aan het beschermen van de laadruimte, aangezien deze ruimte vaak intensief wordt gebruikt.

Op maat gemaakte betimmering verlengt de levensduur van de bedrijfswagen. Daarnaast kan de laadruimte verder naar uw behoeften ingericht worden. Denk hierbij aan kastenwanden en lades. Het is een investering die zichzelf terugbetaalt in termen van bescherming, organisatie en een professionele uitstraling.

Tussenschot

Een tussenschot in uw bedrijfswagen is niet alleen functioneel, maar draagt ook bij aan een aangename en efficiënte werkomgeving. Deze wanden bieden praktische voordelen, zoals geluidsisolatie. Storende geluiden van buitenaf worden tot een minimum beperkt. Dit draagt bij aan een verbeterd rijcomfort en verhoogt de concentratie tijdens het werk.

Daarnaast spelen tussenwanden een rol in het reguleren van de temperatuur binnen de bedrijfswagen.  Deze wanden zorgen dus niet alleen voor een prettige sfeer, maar hebben ook positieve effecten op de prestaties.

POPULAIRE PRODUCT CATEGRORIEËN

Een efficiënt bekleden laadruimte omvat een laadvloer, zijwandbetimmering en een tussenschot. Zijwandbetimmering beschermt de laadruimte, terwijl een laadvloer zowel de lading als vloer beschermt. Tussenwanden dragen bij aan een prettige werkomgeving met geluidsisolatie en temperatuurregulering. Samen vormen deze elementen dé oplossing voor een duurzame, comfortabele en efficiënte laadruimte bekleding.

Tussenschot (19)

Laadvloeren (29)

Betimmering (6)

Voordelen van laadruimte bekleding

Laadruimte bekleding biedt aanzienlijke voordelen voor uw bedrijfswagen. Allereerst beschermt het de laadruimte tegen beschadigingen die kunnen optreden tijdens het transport van goederen.

De bekleding voorkomt krassen, deuken en andere schade aan de binnenkant van de bedrijfswagen. Dit behoudt niet alleen de esthetiek, maar ook de waarde van het voertuig op de lange termijn.

Daarnaast draagt laadruimte bekleding bij aan een veiliger transport. Door een antislip-oppervlak toe te voegen, voorkomt het verschuiving van lading tijdens het rijden, wat de stabiliteit van het voertuig bevordert en het risico op ongelukken vermindert.

BESPREEK DE MOGELIJKHEDEN VOOR UW BEDRIJFSWAGEN

 • Snel een reactie
 • Advies op maat
 • Veel mogelijkheden
 • Passend bij uw wensen en auto

BESPREEK DE MOGELIJKHEDEN VOOR UW BEDRIJFSWAGEN

 • Snel een reactie
 • Advies op maat
 • Veel mogelijkheden
 • Passend bij uw wensen en auto
inrichting bedrijfswagen voor transcare

Waarom Transcare Solutions?

Uw bestelwagen profiteert van laadruimte bekleding. Met onze hoogwaardige materialen van topkwaliteit en jarenlange expertise bieden wij maatwerkoplossingen voor de inrichting van uw bedrijfswagen.

U kunt er bij ons voor kiezen om zelf de laadruimte te bekleden of dat ons team het naadloos in uw bedrijfswagen monteert. De keuze is aan u!

Staat uw model of merk voertuig er niet tussen of heeft u een andere vraag? Aarzel niet om contact met ons op te nemen! Transcare Solutions staat u graag ter woord. Samen bespreken wij de mogelijkheden.

Stel een vraag aan ons

Heeft u een vraag over ons aanbod, een specifieke wens voor uw bedrijfswagen inrichting of een opmerking over onze webshop? Kom in contact met Transcare Solutions via onderstaand formulier. We streven ernaar om binnen 24 uur te reageren.

Naam(Vereist)

KENNIS

KWALITEIT

SNELHEID

PRIJS

ONTWIKKELING