Luxe bedrijfsauto naar grijs kenteken

Al 30 jaar expert in het ombouwen van bedrijfswagens

Dé specialist in het ombouwen naar grijs kenteken

Wil u uw luxe bedrijfsauto voorzien van een grijs kenteken? Bij Transcare Solutions bent u aan het juiste adres! Met onze ervaring zijn wij dé specialist in het ombouwen van diverse automerken en modellen naar grijs kenteken. Maar dat is nog lang niet alles. Wij denken in maatwerkoplossingen voor u. Wij willen uw bedrijfsvoering zo efficiënt mogelijk laten verlopen. Transcare Solutions tilt uw zakelijk vervoer naar een hoger niveau. 

Bent u benieuwd wat wij allemaal voor u kunnen betekenen? Stel gerust uw vraag en wij streven ernaar om binnen 24 uur te antwoorden. 

 • 30 jaar ervaring
 • Bedrijfswagen inrichting op maat
 • Levering & installatie
 • Eigen ontwikkeling en productie
Ombouwen grijs kenteken

Wij bouwen u auto om naar grijs kenteken!

Wil u uw luxe bedrijfsauto voorzien van een grijs kenteken? Bij Transcare Solutions bent u aan het juiste adres! Met onze ervaring zijn wij dé specialist in het ombouwen van diverse automerken en modellen naar grijs kenteken.

Bent u benieuwd wat wij allemaal voor u kunnen betekenen? Stel gerust uw vraag en wij streven ernaar om binnen 24 uur te antwoorden.

 • 30 jaar ervaring
 • Levering & installatie
 • Eigen ontwikkeling en productie

Stap voor stap uw luxe bedrijfsauto ombouwen

Bij Transcare Solutions begeleiden we u stap voor stap bij het omzetten van uw luxe bedrijfsauto naar een grijs kenteken. Ons proces begint met een bespreking van uw wensen en behoeften. We luisteren naar uw specifieke eisen en stellen op basis daarvan een plan op dat perfect past bij uw bedrijfswagen. Vervolgens presenteren we alle mogelijkheden en bieden we een gedetailleerd overzicht van het ombouwproces.

Bekijk hieronder de verschillende modellen en merken. Ziet u uw voertuig er niet tussen staan? Aarzel niet om contact op te nemen en wij bespreken het!

Alles voor uw bedrijfswagen

Bij Transcare Solutions zijn we niet alleen gespecialiseerd in het omzetten van luxe bedrijfsauto’s naar een grijs kenteken. Wij bieden ook een uitgebreid aanbod aan diensten op het gebied van bedrijfswagen inrichtingen. Onze expertise strekt zich uit tot diverse aanpassingen aan uw voertuig. Wij gaan ervoor zorgen dat u efficiënter te werk kunt gaan. De productiviteit wordt hierdoor verhoogd. 

Denk aan aanpassingen zoals betimmering van de laadruimte. Maatwerk laadvloeren die ervoor zorgen dat het voertuig en de ladingen beschermt blijven door middel van een antislip laag. Een tussenschot om de rijervaring te verbeteren. De installatie van een dubbelcabine voor extra passagierscomfort en wielkastbescherming om de duurzaamheid van uw voertuig te waarborgen.

Tussenschot (19)

Dubbelcabine (17)

Laadvloeren (29)

Betimmering (6)

POPULAIRE PRODUCT CATEGRORIEËN

Bij Transcare Solutions zijn we niet alleen gespecialiseerd in het omzetten van luxe bedrijfsauto's naar een grijs kenteken. Wij bieden ook een uitgebreid aanbod aan diensten op het gebied van bedrijfswagen inrichtingen. Wij bieden maatwerk voor laadvloeren, wielkastbescherming, betimmering, een tussenschot en dubbelcabine.

Tussenschot (19)

Laadvloeren (29)

Dubbelcabine (17)

Betimmering (6)

Specifieke vraag over uw bedrijfswagen? Neem contact met ons op!

Voordelen en voorwaarden van grijs kenteken

Uw luxe bedrijfsauto ombouwen naar grijs kenteken biedt aanzienlijke voordelen voor u als ondernemer. Door te kiezen voor grijs kenteken profiteert u van:

 • Geen BPM-kosten: Bespaar op aankoopkosten dankzij het niet betalen van de BPM.
 • Lagere Verzekeringspremies en Belastingen: Geniet van aanzienlijk lagere verzekeringspremies en belastingtarieven.

Het is wel belangrijk om te onthouden dat er ook bepaalde voorwaardes zijn waaraan u moet voldoen. Waaronder registratie als ondernemer bij de belastingdienst, een geldig btw-nummer en het voertuig op naam van de rechtspersoon met het btw-nummer. 

BESPREEK DE MOGELIJKHEDEN VOOR UW BEDRIJFSWAGEN

 • Snel een reactie
 • Advies op maat
 • Veel mogelijkheden
 • Passend bij uw wensen en auto

BESPREEK DE MOGELIJKHEDEN VOOR UW BEDRIJFSWAGEN

 • Snel een reactie
 • Advies op maat
 • Veel mogelijkheden
 • Passend bij uw wensen en auto
inrichting bedrijfswagen voor transcare

Transcare Solutions is dé specialist in het ombouwen naar grijs kenteken!

Transcare Solutions is dé specialist op het gebied van een luxe bedrijfsauto ombouwen naar grijs kenteken. Met onze kennis en ervaring kunnen wij ons inzetten voor diverse auto’s.

Wij nemen u ook mee door elke fase van de ombouw. Wij houden rekening met alle benodigde aanpassingen en wettelijke vereisten om uw voertuig geschikt te maken voor een grijs kenteken. Of het nu gaat om het aanpassen van de laadruimte, het installeren van comfortwanden, het aanpassen van het interieur, onze deskundige vakmensen zorgen ervoor dat wij voldoen aan de wettelijke vereiste en uw specifieke behoeften.

Heeft u vragen over het ombouwen naar grijs kenteken? Wij staan u graag ter woord. U kunt ons bereiken op 0348 – 483783 of mailen naar info@transcaresolutions.nl.

Stel een vraag aan ons

Heeft u een vraag over ons aanbod, een specifieke wens voor uw bedrijfswagen inrichting of een opmerking over onze webshop? Kom in contact met Transcare Solutions via onderstaand formulier. We streven ernaar om binnen 24 uur te reageren.

Naam(Vereist)

KENNIS

KWALITEIT

SNELHEID

PRIJS

ONTWIKKELING