Laadvloer bestelwagen

Al 30 jaar expert in het ombouwen van bedrijfswagens

Dé specialist in laadvloeren voor uw bestelwagen

Bent u op zoek naar een laadvloer voor uw bestelwagen? Dan bent u op het juiste adres! Transcare Solutions biedt een breed aanbod. Als ondernemer weet u als geen ander dat de effectiviteit van uw bedrijfswagen invloed heeft op uw bedrijfsvoering. Het installeren van een laadvloer draagt bij aan de efficiëntie van uw bedrijfsprocessen. Daarnaast vormt de vloer ook de basis wanneer u kasten wilt installeren voor gereedschap of andere benodigdheden.

 • 30 jaar ervaring
 • Bedrijfswagen inrichting op maat
 • Levering & installatie
 • Eigen ontwikkeling en productie
Laadvloer voor bedrijfswagen inrichting

Laadvloer voor uw bestelwagen

Transformeer uw bedrijfswagen met de op maat gemaakte laadvloeren van Transcare Solutions. Wij bieden een breed aanbod aan laadvloeren die perfect aansluiten bij diverse modellen en merken bestelwagens, zoals Volkswagen, Mercedes, Fiat, Dacia, Citroën en Renault.

 • 30 jaar ervaring
 • Levering & installatie
 • Eigen ontwikkeling en productie

Laadvloeren

Transformeer uw bedrijfswagen met een laadvloer van Transcare Solutions. Wij bieden laadvloeren aan voor bestelwagens van diverse merken, zoals Volkswagen, Mercedes, Fiat, Dacia, Citroën en Renault. Met onze op maat gemaakte vloeren kunt u niet alleen uw voertuig beschermen, maar ook de productiviteit van uw werkzaamheden verhogen. Het vormt ook de basis wanneer u besluit om uw bestelwagen verder in te richten. Bekijk hieronder ons brede assortiment!

POPULAIRE PRODUCT CATEGRORIEËN

Naast een laadvloer voor uw bestelwagen streeft Transcare Solutions ernaar om uw voertuig naar een hoger niveau te tillen. Onze laadvloeren, een tussenschot, dubbele cabines, en het ombouwen naar grijs kenteken, zullen van waarde zijn voor uw bedrijf. Door middel van maatwerk zorgen wij ervoor dat het interieur product naadloos aansluit op elk model of merk bestelwagen

Tussenschot (19)

Grijskenteken (71)

Dubbelcabine (17)

Betimmering (6)

Alles voor uw bedrijfswagen

Naast een laadvloer voor uw bestelwagen streeft Transcare Solutions ernaar om uw voertuig naar een hoger niveau te tillen. Wij zien een bedrijfswagen als een verlengstuk van uw bedrijf. Daarom vinden wij het van cruciaal belang dat uw voertuig bijdraagt aan de dagelijkse werkzaamheden. Onze laadvloeren, een tussenschot, dubbele cabines en het ombouwen naar grijs kenteken, zullen van waarde zijn voor uw bedrijf. Door middel van maatwerk zorgen wij ervoor dat het interieur product naadloos aansluit op elk model of merk bestelwagen.

Tussenschot (19)

Grijskenteken (71)

Betimmering (6)

Dubbelcabine (17)

Specifieke vraag over uw bedrijfswagen? Neem contact met ons op!

Voordelen van een laadvloer voor uw bestelwagen

Het aanschaffen van een laadvloer voor uw bestelwagen brengt verschillende voordelen met zich. Wij hebben de belangrijke aspecten voor u op een rijtje gezet:

 • Optimale bescherming: De vloer bevat een antislip laag. Hierdoor verschuiven de spullen in uw bus niet en voorkomt het krassen en deuken. U kunt langer genieten en gebruik maken van uw bestelwagen. Daarnaast zijn de vloeren water- en vochtbestendig. Hierdoor zal er geen schimmel ontstaan en zal de vloer niet gaan rotten.
 • Efficiënter gebruik van uw laadruimte: U kunt de ruimte optimaal benutten. Een op maat gemaakte laadvloer in uw bestelwagen zorgt ervoor dat u elke centimeter kunt gebruiken. Dit resulteert in meer laadvermogen en minder verspilde ruimte.
 • Professionele uitstraling: Het zorgt voor een professionele uitstraling naar de klant. Uw bestelwagen kan mede door een laadvoer georganiseerd ingericht worden.

BESPREEK DE MOGELIJKHEDEN VOOR UW BEDRIJFSWAGEN

 • Snel een reactie
 • Advies op maat
 • Veel mogelijkheden
 • Passend bij uw wensen en auto

BESPREEK DE MOGELIJKHEDEN VOOR UW BEDRIJFSWAGEN

 • Snel een reactie
 • Advies op maat
 • Veel mogelijkheden
 • Passend bij uw wensen en auto
inrichting bedrijfswagen voor transcare

Waarom Transcare solution?

 • Maatwerk: Wij begrijpen dat elke bestelwagen uniek is. Daarom bieden wij maatwerk aan voor verschillende modellen en merken. Of u nu een Citroën, Dacia, Fiat, Mercedes, Renault of Volkswagen bezit, onze laadvloeren sluiten naadloos aan op uw voertuig. Onze benadering van maatwerk is gebaseerd op de gedachte dat uw bestelwagen een verlengstuk is van uw bedrijf. Bent u benieuwd naar ons aanbod bekijk het hier!
 • Kwaliteit: Wij maken alleen gebruik van hoogwaardige materialen, waaronder betonplex. Dit staat bekend om de robuustheid en duurzaamheid. Ze zijn bestand tegen intensief gebruik en bieden langdurige bescherming.
 • Vakkundige installatie: Hoewel u ervoor kunt kiezen om de laadvloer in uw bestelwagen zelf te monteren, kunt er ook voor kiezen om het vakkundig te laten installeren. Onze experts zorgen ervoor dat de vloer perfect geplaatst wordt.

Stel een vraag aan ons

Heeft u een vraag over ons aanbod, een specifieke wens voor uw bedrijfswagen inrichting of een opmerking over onze webshop? Kom in contact met Transcare Solutions via onderstaand formulier. We streven ernaar om binnen 24 uur te reageren.

Naam(Vereist)

KENNIS

KWALITEIT

SNELHEID

PRIJS

ONTWIKKELING