Laadruimte betimmering

Al 30 jaar expert in het ombouwen van bedrijfswagens

Dé specialist in laadruimte betimmering

Een van de essentiële aspecten voor bedrijven die afhankelijk zijn van bedrijfsvoertuigen is een goed georganiseerde en functionele laadruimte. Het doel is niet alleen om de binnenkant van de wagen te beschermen, maar vooral om een gestroomlijnde werkruimte te creëren die aan alle behoeften van uw bedrijf voldoet. Wanneer u deze ruimte wilt optimaliseren dan is laadruimte betimmering een belangrijke en juiste stap. Transcare Solutions geeft u graag meer informatie over betimmering voor uw bus. 

 • 30 jaar ervaring
 • Bedrijfswagen inrichting op maat
 • Levering & installatie
 • Eigen ontwikkeling en productie
interieur bedrijfsinrichting voor transcare

Laadruimte betimmering voor uw bus

Een van de essentiële aspecten voor bedrijven die afhankelijk zijn van bedrijfsvoertuigen is een goed georganiseerde en functionele laadruimte. Het doel is niet alleen om de binnenkant van de wagen te beschermen, maar vooral om een gestroomlijnde werkruimte te creëren die aan alle behoeften van uw bedrijf voldoet.

 • 30 jaar ervaring
 • Levering & installatie
 • Eigen ontwikkeling en productie

Betimmering

Heeft u een Volkswagen Transporter, Mercedes Vito of Renault Trafic? Transcare Solutions heeft de oplossing om uw werkprocessen efficiënter te laten verlopen, namelijk  een complete laadruimte betimmering. Betimmering voor bedrijfsvoertuigen is veel meer dan alleen het bekleden van de binnenkant van uw bestelwagen. Het is een doordacht systeem dat specifiek is ontworpen om de laadruimte te optimaliseren en te transformeren naar een efficiënte werkruimte.

Heeft u specifieke wensen of wilt u meer informatie over betimmering in uw bus? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Ons team staat klaar om naar uw behoeften te luisteren en op maat gemaakte oplossingen te bieden die perfect aansluiten bij uw bedrijf.

POPULAIRE PRODUCT CATEGRORIEËN

Bij Transcare Solutions gaan we verder dan alleen betimmering. We bieden een breed aanbod aan bedrijfswagen inrichtingen die uw bedrijfsbus omvormen tot een volledig functionerende werkruimte. Van betimmering tot aangepaste oplossingen zoals losse laadvloeren, dubbele cabines en een tussenschot. Wij voorzien u in alle behoeften om uw bedrijfswagen te optimaliseren die aansluiten op uw specifieke bedrijfsactiviteiten.

Tussenschot (19)

Laadvloeren (29)

Grijskenteken (71)

Dubbelcabine (17)

Alles voor uw bedrijfswagen

Bij Transcare Solutions gaan we verder dan alleen betimmering. We bieden een breed aanbod aan bedrijfswagen inrichtingen die uw bedrijfsbus omvormen tot een volledig functionerende werkruimte. Van betimmering tot aangepaste oplossingen zoals losse laadvloeren, dubbele cabines en een tussenschot. Wij voorzien u in alle behoeften om uw bedrijfswagen te optimaliseren die aansluiten op uw specifieke bedrijfsactiviteiten. Onze deskundige aanpak zorgt ervoor dat niet het alleen een transportmiddel is, maar een efficiënte mobiele werkplaats die voldoet aan al uw eisen.

Tussenschot (19)

Grijskenteken (71)

Laadvloeren (29)

Dubbelcabine (17)

Specifieke vraag over uw bedrijfswagen? Neem contact met ons op!

Voordelen van bedrijfsbus betimmering

Bedrijfswagen betimmering bestaat uit op maat gemaakte oplossingen zoals opbergvakken, rekken en panelen die zijn afgestemd op de behoeften van uw bedrijf.  Investeren in kwalitatieve laadruimte betimmering biedt verschillende voordelen:

 • Geoptimaliseerde Organisatie: Een complete laadruimte betimmering biedt de oplossing om uw bedrijfsvoertuig om te vormen tot een  functionele en georganiseerde werkplek. Een georganiseerde werkruimte verhoogt de efficiëntie van uw werkprocessen.
 • Bescherming van Lading en Voertuig: Onze betimmering biedt niet alleen bescherming voor de binnenkant van uw voertuig, maar zorgen ook voor een georganiseerde en veilige opbergruimte van uw gereedschappen, materialen of lading
 • Maatwerk en Professionaliteit: Wij begrijpen dat elk bedrijf unieke behoeften heeft. Daarom bieden wij op maat gemaakte betimmering aan die voldoen aan de specifieke eisen van uw bedrijf. Bovendien straalt het professionaliteit uit naar uw klanten. 

BESPREEK DE MOGELIJKHEDEN VOOR UW BEDRIJFSWAGEN

 • Snel een reactie
 • Advies op maat
 • Veel mogelijkheden
 • Passend bij uw wensen en auto

BESPREEK DE MOGELIJKHEDEN VOOR UW BEDRIJFSWAGEN

 • Snel een reactie
 • Advies op maat
 • Veel mogelijkheden
 • Passend bij uw wensen en auto
inrichting bedrijfswagen voor transcare

Tips voor de ideale betimmering

Bij het kiezen van de juiste laadruimte betimmering zijn er enkele belangrijke overwegingen:

 • Functionaliteit voorop: Laat de betimmering ontwerpen op basis van uw specifieke bedrijfsbehoeften. Hierdoor kunt u gemakkelijk toegang hebben tot benodigde materialen en gereedschappen.
 • Veiligheid is essentieel: Zorg ervoor dat de betimmering veilig is gemonteerd en geen risico’s op scherpe randen of uitstekende delen met zich meebrengt.
 • Flexibiliteit: Kies voor een betimmering dat aanpasbaar is. Bedrijfsbehoeften kunnen in de loop van de tijd veranderen en een flexibel ontwerp is waardevol voor toekomstige aanpassingen.

Bij Transcare Solutions streven we ernaar om uw laadruimte te optimaliseren met hoogwaardige materialen. Wilt u graag informatie over hoe onze complete laadruimte betimmering uw bedrijfsefficiëntie verbeterd en transformeert tot een georganiseerde werkruimtes? Neem contact met ons op. Wij staan klaar om al uw vragen te beantwoorden. 

Stel een vraag aan ons

Heeft u een vraag over ons aanbod, een specifieke wens voor uw bedrijfswagen inrichting of een opmerking over onze webshop? Kom in contact met Transcare Solutions via onderstaand formulier. We streven ernaar om binnen 24 uur te reageren.

Naam(Vereist)

KENNIS

KWALITEIT

SNELHEID

PRIJS

ONTWIKKELING